Řízková restaurace Kopretina v Třeboni je vyhlášeným podnikem pro milovníky tradiční české kuchyně, zejména řízků. Nachází se v klidné části města u Bertiných lázní. Restaurace se specializuje na řízky připravované z různých druhů masa a obalované v různých směsích, které se sezónně mění. Vlajkovou lodí podniku je „Řízek přes půl talíře“ – čtvrtkilová porce masa připravovaná tradiční metodou na velkém tálu s čerstvým olejem, vepřovým sádlem nebo jihočeským máslem. Pro celiaky nabízí restaurace možnost bezlepkové úpravy jídel za mírný příplatek, s použitím bezlepkové mouky, strouhanky i cornflaků.
Interiér restaurace je moderní a světlý, s květinovými motivy, které navozují příjemnou atmosféru. Hosté mohou využít také venkovní zahrádku, salonek pro uzavřenou společnost a dětský koutek. Restaurace je bezbariérová a vítá i návštěvníky se psy. Kromě řízků nabízí i další české speciality, domácí limonády a dezerty.